Hoppa till textinnehållet

Om Åse Viste Sparbank

Det finns faktiskt en bank som gärna ser att du tittar in lite då och då. Som även ägnar sig åt att utveckla och stärka bygden där du bor och verkar. En bank utan enskilda vinstintressen. En bank som fattar alla beslut lokalt, men som ändå erbjuder alla moderna tjänster du kan behöva.

Åse Viste Sparbank, helt enkelt.

Det är vår bank

Genom att mynta begreppet ”Det är vår bank!” vill vi tydliggöra det unika, inte bara med sparbanksidén som sådan, utan också i den känsla som vi upplever finns i hela vårt verksamhetsområde, både bland kunder och medarbetare.

Det innebär också ett löfte som ställer höga krav på oss att vara en utvecklingsmotor i bygden som bidrar till tillväxt, men också att möta dina och alla andra kunders behov på ett professionellt och personligt sätt, både när det gäller produkterna och det bemötande du får.

Vi kommer att fortsätta verka aktivt för Grästorpstraktens utveckling och göra allt vi kan för att möta och överträffa dina förväntningar på oss. För Åse Viste Sparbank är ju verkligen allas vår bank – den tillhör dig, den tillhör mig, den tillhör alla som har sitt hjärta här.

 

Välkommen till oss!