Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om oss
Kontakta oss

Om Åse Viste Sparbank

trees in front of bank

Det finns faktiskt en bank som gärna ser att du tittar in lite då och då. Som även ägnar sig åt att utveckla och stärka bygden där du bor och verkar. En bank utan enskilda vinstintressen. En bank som fattar alla beslut lokalt, men som ändå erbjuder alla moderna tjänster du kan behöva.

Åse Viste Sparbank, helt enkelt.

Det är vår bank

Genom att mynta begreppet ”Det är vår bank!” vill vi tydliggöra det unika, inte bara med sparbanksidén som sådan, utan också i den känsla som vi upplever finns i hela vårt verksamhetsområde, både bland kunder och medarbetare.

Det innebär också ett löfte som ställer höga krav på oss att vara en utvecklingsmotor i bygden som bidrar till tillväxt, men också att möta dina och alla andra kunders behov på ett professionellt och personligt sätt, både när det gäller produkterna och det bemötande du får.

Vi kommer att fortsätta verka aktivt för Grästorpstraktens utveckling och göra allt vi kan för att möta och överträffa dina förväntningar på oss. För Åse Viste Sparbank är ju verkligen allas vår bank – den tillhör dig, den tillhör mig, den tillhör alla som har sitt hjärta här.

Välkommen till oss!

Kontakta oss

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken. Du hittar bland annat våra kundcenter för privatpersoner och företag, support, spärrservice och växel.

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar och ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering. Lär dig om hur du kan skydda dig mot bedragare, rapportera phishing och få spärrhjälp.

Åse Viste Fonden

Varje år stödjer vi organisationer, föreningar och privatpersoner som har en idé om att göra vår bygd till en bättre plats att leva, bo och verka i.

Vill du boka tid för ett möte på banken?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss.